fbpx Stel hier je vraag

Inbouw nis badkamer

Een inbouw nis in de badkamer is dé oplossing voor wie op zoek is naar een combinatie van sfeer, design en functionaliteit in de badkamer. Deze slimme toevoeging is niet alleen fraai, maar creëert ook extra opbergruimte zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte in de badkamer. Bij Badmeesters bieden we nu de mogelijkheid om een inbouw badkamer nis op maat te laten maken, helemaal naar jouw wensen en behoeften. Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken!
Afspraak maken

Maatwerk nis badkamer

Wil je graag een unieke badkamer nis die perfect past bij jouw ruimte? Badmeesters maakt het mogelijk! Onze inbouw nissen kunnen volledig op maat worden geleverd, met variabele diepte, hoogte en breedtemaat. Of je nu op zoek bent naar een kleine nisje in je badkamer voor shampoo en zeep, of een ruimere nis voor het opbergen van handdoeken, wij bieden een scala aan opties om aan al jouw behoeften te voldoen. Onze deskundige vakmensen staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het juiste materiaal en de perfecte afwerking voor jouw inbouw nis.

Kies de ideale look van jouw badkamer nis

Bij het samenstellen van een inbouw nis in je badkamer heb je de keuze uit diverse materialen en afwerkingen. Geef je de voorkeur aan het strakke en moderne uiterlijk van aluminium of RVS, of creëer je liever een warme sfeer met hout? Wat je stijl ook is, wij hebben de perfecte oplossing. Bovendien kun je kiezen tussen mat- of glanskleuren, zodat de nis naadloos aansluit bij de rest van jouw badkamerinrichting.

Nis badkamer – extra opties

Naast de standaardopties bieden we ook diverse extra mogelijkheden voor jouw badkamer nis. Denk hierbij aan nissen met extra diepte voor het opbergen van grote handdoeken, toiletartikelen en andere benodigdheden. Bovendien kunnen we de nis aanpassen aan de tegelmaat van jouw badkamer, voor een naadloze integratie in het tegelwerk.

Een geïntegreerde ledstrip of ledspot maakt de inbouw nis niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje sfeer toe aan het nisje in de badkamer. Heb je ’s ochtends een heldere verlichting nodig om je voor te bereiden op de dag, of wil je ’s avonds ontspannen in een zacht licht? Met onze verlichtingsopties creëer je altijd de juiste ambiance.

Ontdek de mogelijkheden bij Badmeesters

Wil jij ook een stijlvolle inbouw nis in jouw badkamer? Voor een meerprijs  van €75,- laat je een inbouw nis op maat maken, helemaal naar jouw smaak. Kom langs in onze showroom en ontdek de eindeloze mogelijkheden of vul het formulier in en vertel ons jouw wensen voor de ideale inbouw nis in jouw badkamer.
Afspraak maken